Vašingtonas "Wizards" atlaidusi ilggadējo prezidentu Granfeldu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" atlaidis ilggadējo prezidentu basketbola jautājumos Ērniju Granfeldu.

Rumānijā dzimušais 63 gadus vecais Granfelds par "Wizards" prezidentu basketbola jautājumos strādāja jau kopš 2003./04.gada sezonas, bet viņa vadībā komanda regulārajos čempionātos izcīnīja 568 uzvaras un cieta 724 zaudējumus. Šo gadu laikā Vašingtonas vienība izslēgšanas turnīrā iekļuva astoņas reizes.

Tiesa, pēdējie gadi "Wizards" vienībai nav bijuši veiksmīgi, jo lieli sasniegumi par spīti Džona Vola un Bredlija Bīla klātbūtnei nav bijuši, turklāt bijušas arī problēmas komandas iekšienē.

Ar 32 uzvarām 78 spēlēs "Wizards" vienība Austrumu konferences kopvērtējumā pašlaik ir 11.vietā, bet tā aizvada savu sliktāko sezonu kopš 2012./13.gada.

"Šosezon mums nav izdevies izpildīt izvirzīto mērķi un iekļūt izslēgšanas turnīrā. Lai arī vairākiem atslēgas spēlētājiem bija un ir traumas, ir jāuzņemas atbildība par rezultātiem," pauda "Wizards" īpašnieks Teds Leonsis.

Klubs meklēs jaunu prezidentu basketbola jautājumos, bet pagaidām šos pienākumus pildīs Tomijs Šepards.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu