Ēģiptē piekautā Māra Katarska dalās pieredzē, kā atpazīt varmāku (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Māra Katarska, kura šā gada sākumā Ēģiptē kļuva par varmācīga vīrieša upuri, piedalījusies Valsts policijas informatīvajā akcijā jauniešu izglītošanai, kas pamāca, kā laikus pazīt iespējamo varmāku.

"Daudziem šķiet, ka vardarbība attiecībās ir privāta lieta, tomēr, šādi domājot, mēs ignorējam faktu, ka vardarbība ir noziegums un par to ir jārunā," savu sakāmo iesāk mūziķe.

Katarska video, kas ir akcija ar nosaukumu "Noņem rozā brilles", atklāj, ka ir septiņas brīdinājuma pazīmes, kuras liecina par to, ka otra puse varētu būt varmāka: uzraudzīšana, īpašnieciskums, sasteigšana, sīkumainība, pārākums, aizvainojums un vainošana.

"Neklusē un neļauj darīt pāri!" video noslēguma teic Katarska.

Kā vēstīts, Katarska bija pazudusi Ēģiptē, kur viņu gūstā turēja, sita un sazāļoja kāds arābu izcelsmes vīrietis, ar kuru viņai bija izveidojušās attiecības. Katarskai ar mammas palīdzību un sacelto vētru sociālajos tīklos izdevās atgriezties mājās sveikai un veselai. Šobrīd viņa ir pārcēlusies uz dzīvi Rīgā, kur turpina sacerēt dziesmas, lai ar tām priecētu klausītājus Latvijā. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu