Atbalsti ģimeni, lai sniegtu iespēju dzīvot labāku un gaišāku dzīvi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Marikai (vārds ir mainīts) ir invaliditāte un laiku pa laikam uzliesmo slimība, kas ārstējama, periodiski uzturoties slimnīcā. Nesen pārdzīvotā mātes nāve kādu laiku izsita no līdzsvara un izraisīja slimības uzliesmojumu, dzīve bija jāpārkārto, jāizvērtē un jāsniedz atbalstu savam nepilngadīgajam dēlam, par kuru viņa rūpējas viena pati.

Ilgās slimošanas dēļ Marikai nācās pamest darbu, zaudējot iespēju nopelnīt naudu, lai parūpētos gan par sevi, gan nepilngadīgo dēlu.

Bet Marika ir optimisma pilna un pati saviem spēkiem jau daudz ko paveikusi – sākusi strādāt jaunā darba vietā, pat divās! Tik vēl tas pirmais brīdis, kad ir nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, lai varētu atsperties, palīdzēt bērnam ikdienišķās lietās.

Marikai patīk daba, sevišķi zirgi. Savu mīlestību pret dzīvniekiem sieviete pierāda, palīdzot dzīvnieku patversmē aprūpēt pamestos suņus un kaķus.

Marikas dēlam ir 11 gadi, un, kā jau liela daļa jauniešu, viņš aizraujas ar datorspēlēm, bet, kad vien ir brīvs laiks un nepieciešamība, palīdz mammai gan ikdienas darbos, gan morāli atbalstot. Viņš ļoti mīl mammu un respektē to par visiem vairāk. Zēns pret mammu izturas ar lielu pacietību, cieņu un atbildības izjūtu, savā vecumā sniedzot vīrišķo atbalstu, un ir ģimenes “stiprais plecs”.

Kā ziedot?

  1. Ienāc NuKo.lv, izvēlies preces un saliec tās preču grozā.
  2. Nospied pogu PIRKT un izvēlies Marikas ģimenes piegādes adresi.
  3. Izvēlies kādu no pieejamajiem piegādes laikiem un veic apmaksu!

Īpašs paldies par informatīvo atbalstu Rīga TV24, Apollo.lv un Palīdzēsim.lv!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu