Volkswagen parāda pilna izmēra elektriskā SUV pirmos attēlus

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Šanhajas automobiļu izstādē, kas ir viens no lielākajiem šāda veida sarīkojumiem Ķīnā, Volkswagen zīmols prezentējis jaunu elektrisko auto ID. sērijas prototipu ROOMZZ.

ID. ROOMZZ ir daudzpusīgs auto, kas sniedz priekšstatu par to, kāds būs gaidāmais elektriskais Volkswagen SUV. To redzēsim ap 2021.gadu, kad ID. ROOMZZ sērijveida versija vispirms nonāks tieši Ķīnas tirgū.

Foto: Volkswagen

Tāpat kā kompaktais I.D., I.D. CROZZ, I.D. BUZZ, I.D. VIZZION un I.D. BUGGY, kas parādīti iepriekš, arī elektrisko modeļu saimes sestais pārstāvis ir konstruēts uz moduļveida elektromobiļu platformas.

Foto: Volkswagen

Kā jau no prototipa nosaukuma var nojaust, tas piedāvā virkni inovāciju, kas īpaši attiecas uz interjera un telpas transformēšanas iespējām. Automobiļa salonā ir jauna sēdekļu konfigurācija, augstas kvalitātes materiāli un pielāgojams apgaismojums. Tāpat šim auto ir IQ.DRIVE sistēmas, un tās nozīmē 4.līmeņa autonomo braukšanu jeb braukšanu bez vadītāja iesaistes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu