Pērn dārgāko nekustamo īpašumu darījumu Latvijā veicis NBA kluba īpašnieks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/River Breeze Residence

Nacionālās basketbola līgas (NBA) komandas Memfisas "Grizzlies" īpašnieks Roberts Džeikobs Pera pērnvasar iegādājās elitāru dzīvoklī Rīgā 1,5 miljonu vērtībā, ziņo laikraksts "Dienas Bizness".  Neizmantojot hipotekāro kredītu, uzņēmējs iegādājās divstāvu dzīvokli biznesa klases projektā "River Breeze Residence" Klīversalā, Kuģu ielā 28. 

Samērā nesen Daugavas kreisajā krastā parādījās iespaidīga dzīvokļu māja cilindra formā. Šīs ēkas atrašanās vieta nodrošina iedzīvotājiem gleznainu skatu uz Vecrīgu, Āgenskalna līci, topošo debesskrāpju rajonu vai Zundu, atkarībā no dzīvokļa novietojuma ēkā. Klīversalas elitārajā namā ir vien 49 dzīvokļi par privātmājas cienīgām cenām, kas tos padara pieejamus tikai izredzētajiem. Tāds ir arī miljardieris, amerikāņu uzņēmējs, NBA kluba īpašnieks Roberts Džeikobs Pera - viņš iegādājās dzīvokli 1,5 miljonu vērtībā, kas pērn ir bijis vērtīgākais dzīvokļu iegādes darījums. Par šo summu Pera iegādājās 311,7 kvadrātmetru plašu trīsistabu dzīvokli ar skatu uz Vecrīgu. 

Bagātnieka uzņēmums SIA "Ubiquiti Networks" ir datorprogrammēšanas un tehnoloģiju kompānija, kuras attīstības un pētniecības centrs dibināts 2014. gadā Rīgā. Šobrīd uzņēmuma Latvijas pārstāvniecība atrodas Rīgā, Akmeņu ielā 14 - netālu no uzņēmuma dibinātāja jaunās mājvietas.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu