Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien var nedaudz saasināties saskarsme ar apkārtējiem. Necenties par katru cenu pārliecināt līdzgaitniekus, labāk ļauj, lai katrs pats domā un gūst savus secinājumus.

VĒRSIS Centies uz dzīvi paraudzīties no dzīvespriecīgāka, gaišāka skatu punkta, jo ne viss būs tik drūmos toņos kā tev liksies. Varbūt ir vērts nolikt malā pelēcīgos ikdienas pienākumus un pievērsties kam radošam.

DVĪŅI Šī nav atbilstošākā diena materiālas dabas jautājumu risināšanai. Tev veiksme vairāk smaidīs radošajās iecerēs. Spēsi viegli rast kopīgu valodu ar gados jaunākajiem, smelties no viņiem iedvesmu, enerģiju.

VĒZIS Ja ieņem vadošu amatu, pielūko, lai padotie pienācīgi pilda savus pienākumus un ievēro uzstādītos kvalitātes standartus! Nav izslēgts, no tevis prasīsies kāds stingrāks vārds tiem, kuri ir palaidušies slinkumā.

LAUVA Nekļūsti kaprīzs, pārlieku prasīgs pret apkārtējiem. Šobrīd zvaigznes iesaka būt piezemētākam savās ambīcijās, nedaudz piebremzēt ar tēriņiem un vairāk uzmanības atlicināt garīgajai attīstībai.

JAUNAVA Panākumiem būtiski uzturēt saskanīgas attiecības ar augstākstāvošajiem, jo īpaši, ja esi paredzējis realizēt jaunu projektu. Nav izslēgts, radīsies nepieciešamība pagūt jaunas iemaņas.

SVARI Šodien vari nonākt nedaudz saspringtākās situācijās. Iespējams, kāds no konkurentiem var mēģināt izplatīt par tevi baumas, taču nekādas graujošas sekas tās neradīs. Esi vērīgāks pret ikdienas pienākumiem!

SKORPIONS Darba būs patiesi daudz, taču tas nenozīmē, ka tev jāsāk kaitēt savai veselībai, atsakoties no kārtīgām pusdienām vai iedzīvojoties pārslodzēs. Centies it visā ieturēt apdomu un mērenību!

STRĒLNIEKS Vēlēsies dienu pavadīt pēc iespējas bezrūpīgāk, izvairīties no sasāpējušu jautājumu risināšanas. Šis var izrādīties veiksmīgāks mirklis ar mākslas, izklaides pasauli saistītajiem Strēlniekiem.

MEŽĀZIS Būsi dedzīgs un mērķtiecīgs. Minētās rakstura izpausmes palīdzēs ātrāk sasniegt nospraustos mērķus. Nav izslēgts, kāds no radinieku vidus spēs sniegt tev noderīgus padomus, materiālu atbalstu.

ŪDENSVĪRS Tavas saskarsmes spējas ļaus pārliecināt līdzcilvēkus vienā acumirklī. Piemērots brīdis tiem, kuri strādā tirdzniecības jomā. Pateicoties apdomīgajai rīcībai, vari nostabilizēt savus ienākumus.

ZIVIS Svarīgi neuzstādīt sev pārlieku ambiciozus, utopiskus mērķus, uz dzīvi skatīties ar piezemētu, objektīvu skatienu. Ir vērts ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu dzīves pieredzē, mācīties no tās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu