Ošs palīdz komandai cīnīties neizšķirti Šveices čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Reuters/ScanPix

 Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs trešdien palīdzēja Neišateles "Xamax" komandai cīnīties bezvārtu neizšķirti Šveices augstākās līgas mačā.

"Xamax" viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Lugano" futbolistiem.

Kā ierasts, Ošs nospēlēja visas 90 minūtes. Lugāno futbolistiem bija izteikta bumbas kontrole, bet tikai viens no 14 sitieniem lidoja vārtu rāmī, kamēr "Xamax" taisnstūrī sita trīs no četrām bumbām.

Jau ziņots, ka svētdien Ošs guva savus pirmos vārtus Šveices čempionātā un kaldināja "Xamax" vienības uzvaru. Ošs šosezon laukumā devies 18 superlīgas mačos.

Tikmēr Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins palika rezervē spēlē, kurā viņa pārstāvētā komanda mājās ar 0:2 (0:0) atzina titulētās "Basel" pārākumu.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 26 spēlēs iekrātiem 69 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet ceturtajā pozīcijā ar 33 punktiem ir "Zurich", kamēr "Sion", kurā spēlē uzbrucējs Roberts Uldriķis, ar 29 punktiem ir astotā. Tikmēr Neišateles "Xamax" ar 26 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

Ceturtdien šajā kārtā "Sion" viesosies pie "Thun" vienības.

Līdz Šveices čempionāta noslēgumam atlikušas deviņas kārtas, bet no drošās zonas "Xamax" atpaliek trīs punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu