Sākas biļešu pārdošana Latvijas fanu busiem uz Eda Šīrana koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: publicitātes

4. aprīlī www.bilesuserviss.lv vietnē sākas biļešu pārdošana Latvijas fanu autobusu braucieniem uz Baltijā vienīgo britu dziesminieka Eda Šīrana koncertu, kas 12. jūlijā notiks Rīgā, Lucavsalā.

Novērojot ārkārtīgi augsto interesi, ko par jau zināmu laiku pārdošanā esošajiem braucieniem izrāda igauņi un lietuvieši, tika nolemts šādu iespēju piedāvāt arī Latvijā. Šī ir lieliska, droša un ērta iespēja ar komfortablu autobusu nokļūt līdz pasākuma vietai un pēc koncerta atpakaļ. Patlaban izstrādāti pieci maršruti, kas aptver Latvijas lielākās pilsētas:

Liepāja-Kuldīga-Saldus-Rīga un pēc koncerta atpakaļ;

Ventspils-Talsi-Tukums-Rīga un pēc koncerta atpakaļ;

Valmiera-Cēsis-Sigulda-Rīga un pēc koncerta atpakaļ;

Rēzekne-Madona-Rīga un pēc koncerta atpakaļ;

Daugavpils-Jēkabpils-Rīga un pēc koncerta atpakaļ.

"Biļešu servisa" mājas lapā norādītas precīzas izbraukšanas un pieturu vietas ar laiku grafiku. Fanu autobusi ieradīsies Zaķusalā apmēram 30 minūtes pirms pasākuma vietas durvju vēršanas un dosies projām apmēram vienu stundu pēc koncerta beigām. Patstāvīgi būs tikai jāveic apmēram 500 metri no Zaķusalas līdz Lucavsalai.

Tā kā interese par autobusa biļetēm tradicionāli ir ļoti liela, koncerta rīkotāji iesaka tās iegādāties laikus.

Jāuzsver, ka 12.jūlijā Lucavsalā koncerta jēdziens tiks paplašināts līdz īsta festivāla robežām, jo vēl pirms Eda Šīrana uzstāsies talantīgais britu dziesminieks Džeimss Bejs un zviedru popsensācija Sāra Lāšone. Iespējams, ka viņiem pievienosies vēl kāds mūziķis vai grupa, taču tas kļūs zināms tuvāk koncerta dienai.

www.bilesuserviss.lv turpinās biļešu pārdošana gan uz Eda Šīrana koncertu, gan fanu autobusu braucieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu