Jevpalovam sezona AHL noslēgsies aprīļa vidū

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda trešdien zaudēja cerības iekļūt Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas turnīrā jeb Kaldera kausa izcīņā.

"Rocket" regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) atzina vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētās Klīvlendas "Monsters" pārākumu.

Jevpalovs šajā mačā trīs reizes meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2. Viņš šosezon 64 mačos guvis 11 vārtus un izpildījis desmit rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Kivlenieks palika rezervē, bet viņa konkurents par vietu vārtos Breds Tīsens atvairīja visas 20 "Rocket" hokejistu mestās ripas. Kivlenieks šajā sezonā 14 AHL mačos vidēji ielaidis 3,71 ripu un atvairījis 87,3% metienu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 83 punktiem 69 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 78 punktiem 70 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 85 punktiem 70 cīņās ir aizsarga Kristofera Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 79 punktiem 70 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet piekto vietu ar 78 punktiem 71 cīņā ieņem Belevilas "Senators" komanda, kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers.

Savukārt septītā ar 68 punktiem 71 cīņā ir Lavālas "Rocket", kurai šī sezona noslēgsies 13. aprīlī. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu