Hārdroka grupas "Strapon" dziesma iekļauta “Classic Rock Magazine” izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Strapon" dziesma iekļauta “Classic Rock Magazine” izlasē
"Strapon" dziesma iekļauta “Classic Rock Magazine” izlasē Foto: publicitātes

Pašmāju hārdroka grupas "Strapon" dziesma “Buckle Up” iekļauta “Classic Rock Magazine” izdevuma aprīļa numura izlasē “Gods Of Thunder”. 

“Classic Rock Magazine” ir viens no lielākajiem klasiskā roka žurnāliem. 

Disks ar nosaukumu “Gods Of Thunder” pievienots žurnāla aprīļa numuram un tajā ir iekļautas piecpadsmit dziesmas no jaunām un perspektīvām grupām. “Buckle Up” ir līdz šim pirmā šāda tipa izlasē iekļautā dziesma, kas radīta Latvijā.

“Classic Rock Magazine” pirmo reizi tika izdots 1998. gadā un šobrīd ir viens no vispārdotākajiem Lielbritānijas mūzikas žurnāliem. Tas galvenokārt koncentrējas uz plaši pazīstamām grupām no sešdesmitajiem līdz deviņdesmitajiem gadiem, bet mēdz arī apskatīt mūsdienu populārās un jaunās grupas. Grupas “Strapon” dziesma ir iekļauta šī žurnāla 261. izdevumā.

"Strapon" ir latviešu rokgrupa, kura dibināta Rīgā, 2008. gadā. Šobrīd tajā darbojas Uģis Jankavs, Mārtiņš Krauze, Edvarts Počs un Edgars Baranovs. "Strapon" izpilda oriģināldziesmas, kuras sarakstījuši paši grupas dalībnieki.

Albums "Last Season" nāca klajā 2019. gada janvārī un tajā ietilpst divpadsmit oriģināldziesmas.

Noklausies dziesmu.

 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu