Pūce savu lēmumu par Rīgas domi paziņos piektdien

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce Foto: Valsts kanceleja

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) piektdien preses konferencē informēs par pieņemtajiem lēmumiem attiecībā uz Rīgas domi, aģentūru LETA informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).

Pasākumā paredzēts izklāstīt Rīgas domē veiktās juridiskās pārbaudes galarezultātus un pieņemtos lēmumus par domes darba novērtējumu, norādīja ministrijā.

Preses konferencē piedalīsies arī ministrijas valsts sekretāra vietnieks reģionālās attīstības jautājumos Aivars Draudiņš.

Kā ziņots, VARAM konstatējusi virkni iespējamu likumu pārkāpumu pašvaldības SIA "Rīgas satiksmes" uzraudzībā un Rīgas domes darbā, par kuriem Rīgas mēram Nilam Ušakovam (S) bija jāsniedz paskaidrojumi.

Paskaidrojumu sniegšanai tika dota nedēļa laika, un pēdējais termiņš bija 28.marts.

Ušakovs aizvadītajā nedēļā nosūtījis atbildes vēstuli pa pastu. Viņš uzskata, ka ir atspēkojis visus Pūces izteiktos pārmetumus par savu darbību.

Ušakovs žurnālistiem arī pauda viedokli, ka Pūces sagatavotais pieprasījums sniegt paskaidrojumus bija juridiski vājš un politizēts.

Tikmēr Pūce norādījis, ka viņu Ušakova publiskie izteikumi nepārsteidz .

VARAM juristi šonedēļ pabeigs izvērtēt Ušakova sniegtās atbildes, aģentūrai LETA trešdien pastāstīja Pūce. Pēc tam ministrs pieņems lēmumu par turpmāko rīcību attiecībā ar Ušakovu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu