"Troņu spēles" aktieri pulcējas uz pēdējo seriāla sarkano paklāju

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kīts Haringtons un Rouza Leslija
Kīts Haringtons un Rouza Leslija Foto: Reuters/ScanPix

Trešdienas vakarā Ņujorkā uz pēdējās seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") sezonas prezentāciju pulcējās gandrīz visi kanāla HBO projektā iesaistītie aktieri. Aplūko foto no sarkanā paklāja! 

Lai arī seriāla idejas autora Džordža R.R. Martina pēdējā grāmata tā arī vēl nav ieraudzījusi dienas gaismu, seriāla veidotāju Deivida Beniofa un Dena Veisa seriālam līdz ar astoto sezonu būs pienākusi kulminācija. Pēdējā sērija tiks demonstrēta 19. maijā.

Seriāla pēdējās sezonas pirmā sērija savukārt klajā nāks jau 15. aprīlī. Latvijā seriāla noslēguma sezona būs pieejama vienlaikus ar pasaules pirmizrādi LMT mājas viedtelevīzijā.

"Troņu spēle" (sarkanais paklājs)
"Troņu spēle" (sarkanais paklājs) Foto: Reuters/ScanPix

Uz pirmizrādes sarkanā paklāja kāpa Pīters Dinklidžs, kas jau no pirmās sērijas atveido punduri Taironu Lanisteru, Nikolajs Kosters-Valdau (Nikolaj Coster-Waldau, Dānija), Sofija Tērnere (Sophie Turner), kas atveido Sansu Stārku u.c.

"Troņu spēle" (sarkanais paklājs)
"Troņu spēle" (sarkanais paklājs) Foto: Reuters/ScanPix

Aplūko foto no sarkanā paklāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu