Vai sieviete var mīlēties tikai tad, kad mugurā skaista veļa un sakoptas visas vietiņas? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

"Kāpēc mēs, sievietes, varam atļauties ar kādu pirmo reizi mīlēties tikai tad, ja mugurā ir skaista veļa un visas vietiņas safrizētas? Varbūt tas ir pārspīlēti un tikai mums pašām svarīgi?" - žurnālā "Ieva" jautā lasītāja.

Konsultē seksa dzīves eksperte Rita Lasmane.

Nav nekāds brīnums, ka mēs tā domājam. Tā ir pilnīgi normāla sievietes uzvedība, jo mums ir svarīgi visi apstākļi, arī tas, kā mēs izskatāmies un ko viņš padomās, ko pateiks... Šo sievietes dabu būtu grūti mērīt ar vīrieša izpratni – proti,

ja vīrieti pārņem iekāre, tad viņš vairs ne par ko citu nedomā, kā tikai par mērķi. Kas, protams, ir tikai loģiski. Ja tā nebūtu un vīriešu uzmanību novērstu, piemēram, kāda lieka spalviņa uz sievietes ķermeņa, cilvēce vispār neturpinātos.

Turpinot par evolūcijas tēmu – sieviete ir tā, kas vērtē situāciju. Viņai ir svarīgi, lai apstākļi liecinātu par to, ka iespējamajam bērnam tie būs labvēlīgi un viņš izdzīvos.

[..] Turklāt – ja sieviete gribēs, tad sekss būs; ja negribēs – nekas nebūs. Ja mūsu smadzenes nolasa informāciju, ka mēs vēlamies šo vīrieti laist sev klāt, mēs automātiski sapucēsim sevi un visas vietiņas, kas uz mūsu ķermeņa atrodas.

Savukārt, ja sieviete šaubīsies, iespējams, viņa kaut ko neizdarīs, lai pēc tam pati sev varētu pateikt: ai, nekas nebija, jo man paduses nebija izskūtas.

Vairāk lasi šīs nedēļas žurnālā "Ieva".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu