Rubīna pārstāvētā "Marlies" cieš sakāvi AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristiāns Rubīns
Kristiāns Rubīns Foto: Edijs Pālens/LETA

Pārliecinošu zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien piedzīvoja latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā turnīra čempione Toronto "Marlies".

"Marlies" savā laukumā ar 0:3 (0:3, 0:0, 0:0) piekāpās Hēršijas "Bears", kuras pieteikumā nebija cita latviešu aizsarga Kristofera Binduļa. Toronto vienība visus vārtus pamanījās ielaist trešajā trešdaļā.

Rubīns šajā mačā izpildīja vienu metienu pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savā AHL debijas sezonā viņš desmit mačos izpildījis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 85 punktiem 70 cīņās ir Hēršijas "Bears", bet piektā ar 78 punktiem 70 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 85 punktiem 71 cīņā ir Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 79 punktiem 70 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet piekto vietu ar 78 punktiem 71 cīņā ieņem Belevilas "Senators" komanda, kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers. Savukārt septītā ar 68 punktiem 71 cīņā ir uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu