Bļugera pārstāvētā "Penguins" nodrošina dalību Stenlija kausa izcīņā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ceturtdien nodrošināja dalību Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

"Penguins" vienība ceturtdien regulārā čempionātā priekšpēdējā mačā savā laukumā ar 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) pārspēja Detroitas "Red Wings", jau 13.sezonu pēc kārtas kvalificējoties Stenlija kausa izcīņai.

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja astoņas minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un lietoja divus spēka paņēmienus, dueli noslēgdams ar neitrālu lietderības koeficientu. Savā NHL debijas sezonā viņš 27 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Lai arī šīs spēles rezultātu astotajā minūtē atklāja "Red Wings" komanda, dueļa turpinājumā "Penguins" guva četrus vārtus pēc kārtas, kad divreiz izcēlās Fils Kesels, bet pa reizei precīzi bija Džeiks Gencels un Sidnijs Krosbijs.

"Penguins" vārtsargs Mets Marejs šajā mačā atvairīja 33 metienus.

Pirms ceturtdienas mača "Red Wings" bija sešu uzvaru sērija.

"Penguins" ar 99 punktiem 81 spēlē ieņem sesto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr "Red Wings" ar 74 punktiem ir 13.pozīcijā. Regulāro sezonu Pitsburgas vienība noslēgs sestdien, kad uzņems Ņujorkas "Rangers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu