TV3 laika ziņu komandai pievienojas izskatīgs moderators

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau esošajai TV3 laika ziņu moderatorei Maijai Rozītei pievienosies jauns laika ziņu vadītājs Raitis Zapackis, kurš pirmo reizi skatītājus otrpus ekrānam uzrunās jau 5. aprīļa vakarā.

Jaunais TV3 laika ziņu moderators Raitis Zapackis līdz šim ir bijis arī TV3 ziņu un raidījuma “Bez Tabu” tiešraides speciālists un skaņu režisors, kurš arī turpinās šos darba pienākumus. Paralēli darbam televīzijā Raitis ir arī Latvijas Radio 3 programmas "Klasika" ētera personība, kas veido un vada raidījumus. Ārpus televīzijas un radio ikdienas viņa aizraušanās ir mūzika – Raitis kopā ar džeza ģitāristu Pēteri Asbahu ar koncertprogrammu “Holivudas stāsti” uzstājas visā Latvijā.

“Mans mīļākais darba materiāls ir balss, ar to ir interesanti strādāt, jo es apzinos, ka tās iespējas ir unikālas. Savukārt nonākt ekrāna otrā pusē man nozīmē pieņemt jaunu profesionālu izaicinājumu, sperot nozīmīgu soli savā attīstībā,” par pievienošanos TV3 laika ziņu komandai stāsta Raitis Zapackis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu