Juris Kulakovs skaidro, kādēļ nebildina mīļoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

​60 gadus vecais latviešu komponists, grupas "Pērkons" mūziķis Juris Kulakovs izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, kādēļ nesteidzas izteikt bildinājumu lidostas savai mīļotajai sievietei, lidostas "Rīga" Komunikācijas vienības vadītājai Laurai Karnītei, ar kuru kopā ir jau gadu.

Lai gan Kulakovs savai mīļotajai velta tikai glaimojošus vārdus, viņš skaidro, ka abiem formāli attiecību apstiprinājumi nav no svara. "Ir viena tāda lieta, ka jāņem vērā mūsu cienījamais gadu skaitlis un galu galā arī dzīves pieredze. Piemēram, Laura nekad nav bijusi precējusies. Viņai tas nav šķitis svarīgi. Vai nu cilvēki ir kopā, vai nav. Kā jau mēs zinām, laulības tiek slēgtas debesīs," izdevumam atklāj Kulakovs. 

Mūziķis atzina, ka abu starpā svarīga ir savstarpēja vienošanās un uzticēšanās, nevis oficiāla laulība.

Kā zināms, Juris un Laura, kura ir kvēla grupas "Pērkons" fane, iepazinās 2017. gada nogalē. 

Iepriekš Kulakovu vienoja ilggadējas attiecības ar Lilitu Saulīti. Pērn mūziķis atklāja, ka viens no šķiršanās iemesliem ir viņa problēmas ar alkoholu. "Varētu teikt, ka mēs ar Lilitu drusku atpūšamies viens no otra. Attiecības nav pilnībā izbeigtas. (..) Vienkārši pa šo laiku daudz kas bija iekšēji sakrājies. (..) Mūsu attiecībās pie vainas kaut kādā ziņā ir arī mans alkoholisms. Bija gan sakrājušās emocijas, gan arī mans alkoholisms, kas ir hroniska un neārstējama kaite," mūziķis atklāja izdevumam "Vakara Ziņas". Drīz vien tapa zināms, ka pāris pārtraucis attiecības un viņš uzsācis kopdzīvi ar Karnīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu