"airBaltic" palielinās lidojumu skaitu uz Islandi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas lidsabiedrība “airBaltic” paziņojusi, ka no jūnija tā palielinās lidojumu skaitu starp Rīgu un Reikjavīku Islandē, piedāvājot trīs lidojumus nedēļā. “airBaltic” atsāks sezonālos tiešos lidojumus maršrutā Rīga-Reikjavīka 25. maijā, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā.

“airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss saka, ka "Uzsākot trešo vasaras sezonu, kurā piedāvājam tiešos lidojumus uz Reikjavīku, mēs novērojām augsto pieprasījumu šajā maršrutā. Pateicoties papildu reisiem un modernās “Airbus A220-300” lidmašīnas lielākai ietilpībai, mēs šajā vasarā piedāvāsim par 29% vairāk sēdvietu lidojumos uz Islandi".

Lidojumi starp Rīgu un Reikjavīku tiks veikti ar “Airbus A220-300” lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot trīs stundas un 55 minūtes. Vienvirziena biļetes cena uz Reikjavīku ir no 89 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

“airBaltic” nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

2019. gada vasaras sezonā “airBaltic” uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvivu, kā arī maijā sāks lidojumus uz Kosu un Menorku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu