Balcers noķēris Panteļejevu un tuvojas Daugaviņam un Vasiļjevam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Talantīgais Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers (Otavas "Senators") Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā rezultativitātes ziņā panācis kādreizējo hokejistu Grigoriju Panteļejevu un pietuvojies Kasparam Daugaviņam un Herbertam Vasiļjevam. 

21 gadu vecais Balcers iepriekšējā spēlē pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres" vienību izcēlās ar rezultatīvu piespēli, nopelnot savu 14. rezultativitātes punktu NHL karjerā. 

Balcers laukumā devies 36 mačos, kuros guvis piecus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles. 

Panteļejevs NHL deviņdesmitajos gados pārstāvēja Bostonas "Bruins" un Ņujorkas "Islanders" (četras spēles), kuru rindās aizvadīja 54 mačus, izceļoties ar astoņiem vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, iekrādams 14 punktus. 

Balcers tikai par vienu punktu atpaliek no Daugaviņa, kas Otavas "Senators" un Bostonas "Bruins" sastāvā kopā nospēlēja 91 maču, kurā atzīmējās ar sešiem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, nopelnot 15 punktus. 

15 rezultativitātes punktus NHL sakrāja arī Herberts Vasiļjevs. Viņš 51 mačā NHL (pārstāvēja Vankūveras "Canucks", Atlantas "Thrashers" un Floridas "Panthers") astoņas reizes pārspēja pretinieku vārtsargus un septiņas reizes asistēja partneriem.

Balceram šosezon NHL atlicis aizvadīt tikai vienu maču. "Senators" jau labu laiku iepriekš zaudēja izredzes kvalificēties Stenlija kausa izcīņai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu