Policija pie narkotirgoņu grupējuma atrod 250 gramus amfetamīna un nedaudz kokaīna

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) pie kāda narkotirgoņu grupējuma atradusi aptuveni 250 gramus amfetamīna un nedaudz kokaīna, informēja VP.

Policija 20.martā dažādās vietās Rīgā aizturēja trīs vīriešus un vienu sievieti, kuri jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu un realizēšanu.

Vienlaikus veiktas vairākas kratīšanas dažādās vietās Rīgas reģionā, kuru laikā likumsargi izņēma aptuveni 250 gramus amfetamīnu saturošas narkotiskās vielas un aptuveni piecus gramus kokaīnu saturošas vielas.

Tāpat atrasti narkotiku iepakošanai paredzēti materiāli - plastikāta maisiņi, elektroniskie svari. Atrasti arī vairāk nekā 1500 eiro, kas, visticamāk, iegūti no narkotisko vielu realizēšanas. Turpmākās izmeklēšanas laikā policija skaidros precīzus noziedzīgā nodarījuma apstākļus, tomēr līdz šim noskaidrotā informācija liecina, ka narkotikas bija paredzētas patēriņam vietējā tirgū.

Tiesa aizturētajam personām piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu