Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tieksies pēc asām izjūtām, piedzīvojumiem, meklēsi iespējas veidot jaunas romantiskas iepazīšanās. Vienīgi vēlams izvairīties no dienesta romāniem, jo tie var radīt neprognozējamas sekas.

VĒRSIS Panākumiem svarīga izrādīsies harmoniska saskarsme ar priekšniecību. Kolēģi vēlēsies aktīvi sadarboties, savukārt tu gribēsi vairāk darboties individuāli, kas var radīt problēmas attiecībās.

DVĪŅI It visā tieksies ieturēt nevainojamu kārtību. Ikdienas pienākumus, veiksi ar patiesi izteiktu pienākuma apziņu. Šis ir atbilstošs brīdis, lai veltītu laiku dažādu atskaišu veikšanai, grāmatvedības lietām.

VĒZIS Kāds no apkārtējiem var neapzināti pārbaudīt tavu pacietību un arīdzan likt zaudēt savaldīšanos. Centies būt pēc iespējas diplomātiskāks un atturies no iesaistīšanās asās diskusijās. Vakaru velti mīļotajam.

LAUVA Centies būt vērīgs ar likteņa sniegtajām norādēm, neļauj neuzmanībai nepamanīt iespējas papildus nopelnīt. Saskarsmē ar apkārtējiem ļoti ātri radīsi kopīgu valodu, izsauksi simpātijas.

JAUNAVA Šodien vari droši risināt lietišķus jautājumus, veidot saikni ar jauniem sadarbības partneriem. Nedaudz piesardzīgākam jābūt, parakstot ilgtermiņa līgumus. Pievakarē velti laiku savām atvasītēm.

SVARI Var rasties saspīlējumi attiecībās ar līdzgaitniekiem. Nav izslēgts, pats brīžiem būsi provokatorisks izteicienos. Šodien labāk veltīt laiku darbam vienatnē. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

SKORPIONS Būsi visai sentimentāli noskaņots. Vēlēsies piemirst par darba lietām un vienkārši nedaudz pafilozofēt par dzīvi. Veiksmīgāks brīdis tiem, kuri saistīti ar radošo dzīves sfēru, izklaides pasauli.

STRĒLNIEKS Darba būs ļoti daudz. Nav izslēgts, lai paspētu visu iecerētajā laikā, tev nāksies aicināt talkā uzticamus kolēģus. Pārvarot visas grūtības, būsi patiesi gandarīts par sasniegtajiem rezultātiem.

MEŽĀZIS Lielāku uzmanību var nākties veltīt ar nekustamiem īpašumiem saistītiem darījumiem. Nav izslēgts, tev padomu lūgs kāds no radinieku loka, kurš būs iekūlies birokrātiskos līkločos.

ŪDENSVĪRS Būsi samērā spītīgs un nelokāms, kamdēļ var sarežģīties attiecības ar līdzcilvēkiem. Nav pats piemērotākais brīdis jaunu lietu sākšanai. Nekļūsti pārlieku stingrs attiecībā pret savām atvasītēm.

ZIVIS Visticamāk, veltīsi dienu sevis pilnveidošanai. Iespējams, izrādīsi nopietnāku interesi par filozofiskiem jautājumiem. Tev būs nepieciešami cilvēki ar līdzīgām interesēm, ar kuriem varētu dalīties savā pieredzē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu