Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Astroloģiskā situācija būs labvēlīga materiālās situācijas uzlabošanai. Ja arī saskarsies ar kādiem šķēršļiem, ātri vien tos pārvarēsi un plūksi tik kārotos uzvaras laurus! Dienas izskaņā solās būt ballīte.

VĒRSIS Centies nedaudz vairāk uzticēties cilvēkiem, uzklausīt citu pieredzi vai sniegto padomu. Droši vari aktīvāk pievērsties radošām lietām, ar reklāmu, izklaidi, mārketingu saistītajam!

DVĪŅI Šodien aktīvi vari nodarboties ar tehniskas dabas jautājumiem. Tev lieliski palīdzēs tava analītiskā domāšana un apķērīgums. Vienīgi nekļūsti pārlieku straujš, neļaujies steigas kārdinājumam.

VĒZIS Droši pievērsies radošām, kolektīvām aktivitātēm. Veiksmīgā sastrādāšanās ar kolēģiem palīdzēs gūt tik kārotos rezultātus. Dienas izskaņā velti laiku mīļotajam cilvēkam, sagādā viņam pārsteigumu.

LAUVA Nav izslēgts, ka nebūsi labā garastāvoklī, taču pat pašam būs grūti saprast, kāpēc. Mēģini izrunāties ar kādu uzticamu līdzgaitnieku, novelt no pleciem lieko psiholoģisko smagumu, varbūt tas līdzēs.

JAUNAVA Būsi noskaņots rīkoties izlēmīgi, ja nepieciešams, pat reformatoriski. Jaunavas priekšnieki būs patiesi prasīgi pret saviem padotajiem. Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola lietošanas.

SVARI Brīžiem tava rīcība var kļūt neraksturīgi neprognozējama un impulsīva. Šodien nevajadzētu kārtot ar jurisprudenci saistītus jautājumus. Saskarsmē ar otro pusīti centies būt savaldīgāks!

SKORPIONS Tu šodien jūtīgi uztversi arī samērā nenozīmīgu kritiku, piezīmi no apkārtējo puses. Centies neļauties sakāpinātām emocijām, vairāk balstīt savu rīcību uz loģiku un vēsu apdomu!

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, saasināsies cīņa ar konkurentiem. Lai gūtu vajadzīgo pārsvaru, esi uzticīgs savām idejām, nezaudē pārliecību par sevi! Mājas dzīvē tevi sagaidīs tik kārotais miers un harmonija.

MEŽĀZIS Gan tavas zināšanas, gan apsviedīgums, kā arī izdarīgums tiks atzinīgi novērtēti. Tu jutīsies patiesi gandarīts par paveikto profesionālajā lauciņā. Mīlas jomā var uzbangot jauns jūtu vilnis.

ŪDENSVĪRS Spēsi veidot labu kontaktu ar kolēģiem, sadarbības partneriem, priekšniecību. Pēcpusdienā var nākties izpalīdzēt, kādam no līdzgaitniekiem tikt galā ar privātas dabas problēmām.

ZIVIS Nopietnās lietās obligāti balsties tikai un vienīgi uz faktiem, nevis pieņēmumiem vai sajūtām. Šobrīd nav izslēgti krāpšanas mēģinājumi, tādēļ turi acis un ausis vaļā, neļauj ievilināt sevi slazdā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu