Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Tev būs grūti realizēt to, ko būsi iecerējis. Taču nevēlēšanās samierināties, ka nevari kāroto atļauties, var beigties ar samērā smagu parādu nastu. Tāpēc, pirms ko pasāc, pārdomā visu divreiz!

VĒRSIS Šodien labāk pietaupi enerģiju, pavadi laiku mājās, pārrunā ar tuviniekiem šā brīža aktualitātes. Pievērs lielāku uzmanību atvasīšu dzīvē notiekošajam. Saskarsmē ar mīļoto atturies apspriest naudas lietas.

DVĪŅI Gribēsi viest lielāku kārtību mājas dzīvē. Ar to jāsaprot gan mitekļa uzkopšanu, gan attiecību jautājumu risināšanu. Svarīgi, šķetinot mīlas sarežģījumus, nekļūt pārlieku uzstājīgam vai egoistiskam.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, vēlēsies uzstādīt sev tālejošus un samērā ambiciozus mērķus. Svarīgi līdz galam pārdomāt visas nianses, citādi, kad sāksi īstenot kāroto, ātri vien saskarsies ar nejaukiem šķēršļiem.

LAUVA Nav izslēgti dažādi pārpratumi, nesaprašanās ar tuviniekiem. Lai neveicinātu konfliktus, mēģini pēc iespējas vienkāršāk un skaidrāk izklāstīt savu domu gājienu. Vakarā vari iemalkot glāzi laba vīna.

JAUNAVA Šis varētu būt samērā atbilstošs mirklis, lai ļautos kultūras dzīvē notiekošajam. Savās iecerēs noteikti centies iesaistīt otro pusīti, arī viņa labprāt baudīs dažādus izklaides pasākumus, bohēmu.

SVARI Vēlēsies iemantot jaunus paziņas, domubiedrus. Iespējams, izmantojot internetu, tā sniegtās iespējas, to izdosies īstenot vispilnvērtīgāk. Šodien nav ieteicams veikt lielākus pirkumus.

SKORPIONS Attiecībās ar ģimenes locekļiem valdīs patīkama saskaņa. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties sportiskām nodarbēm vai arī dosieties izbraucienā. Šodien ieteicams atturēties no grādīgajiem dzērieniem.

STRĒLNIEKS Tevi vilinās azarts, risks un piedzīvojumi. Tu darīsi visu iespējamo, lai sagādātu sev pēc iespējas asākas izjūtas. Lieki piebilst, ka medījot adrenalīnu, derētu saglabāt arī zināmu piesardzības devu!

MEŽĀZIS Lai izvairītos no pārpratumiem ar mīļoto, apspriediet ar viņu visus plānotos pirkumus, citus ikdienišķos tēriņus. Netaupi naudu uz preču kvalitātes rēķina! Atceries, ka skopais maksā divreiz.

ŪDENSVĪRS Tev padomā būs nopietnas, paliekošās lietas. Piemērots brīdis, lai pievērstos remonta un mājokļa labiekārtošanai. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem būsi saprotošs un atsaucīgs.

ZIVIS Šodien vēlamāk laiku pavadīt mierīgās noskaņās. Varbūt ir vērts pavadīt vairāk laika ar bērniem, no sirds izrunāties ar viņiem. Vakarpusē tevi var pārņemt patiesi romantisks, kaislīgs noskaņojums.

SVĒTDIENA

AUNS Vari pievērsties attiecību jautājumu sakārtošanai. Iespējams, pēdējā laikā pārāk daudz uzmanības būsi veltījis darbam, kas nozīmē - otrā pusīte alks tavas uzmanības, tuvības. Neliec viņai vilties!

VĒRSIS Tevi varēs raksturot kā ļoti dzīvespriecīgu un sabiedrisku, kas nozīmē, būsi ideāls kandidāts tusiņa rīkošanai. Nav izslēgts, ka neformālā gaisotnē izdosies saveidot lietišķus kontaktus.

DVĪŅI Nebūs nekāds brīnums, ja vēlēsies mainīt imidžu vai kā citādi ienest pārmaiņas, jaunas vēsmas savā dzīvē. Galvenais, nekļūsti pārāk ekscentrisks savos “eksperimentos”, dari visu ar mēru!

VĒZIS Būs samērā grūti rast saskanīgu valodu ar tuviniekiem. Iespējams, ka šodien labāk jutīsieties katrs savā nodabā. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var rasties labas biznesa idejas, kuras tā vien prasīsies īstenot.

LAUVA Varbūt nolemsi ļauties mirkļa iegribām. Kas nozīmē, kāds Lauvas zīmes pārstāvis dosies tērēties uz lielveikalu, savukārt cits ļausies mīlas priekiem, cits meklēs asas izjūtas pie auto stūres.

JAUNAVA Neskatoties uz to, ka jums ar mīļoto cilvēku ir samērā dažādi uzskati par dzīvi, tas nebūt nenozīmē, ka tam jākļūst par konfliktu iemeslu. Tieši pretēji, jūs viens no otra varat daudz ko mācīties.

SVARI Neraksturīgi sev kavēsies nostalģiskās atmiņās vai arī iztēlē uzbursi kārotās nākotnes ainas. Visticamāk, otrā pusīte ilgi sapņot neļaus, proti, viņa mudinās tevi darīt ko praktiskāku, lietderīgāku.

SKORPIONS Pilnīgi iespējams, uznāks luste nedaudz pasaimniekot pa virtuvi, apliecināt savas nevainojamās kulināra dotības. Attiecībās ar mājiniekiem var rasties nelielas domstarpības naudas jautājumos.

STRĒLNIEKS Nedaudz atvelc elpu pēc nemitīgās skriešanas un uztraukumiem. Ja noskaņojums nevedina doties ārpus mājas, droši vari pavadīt laiku tuvinieku lokā, pārrunāt viens otra dzīvē notiekošās lietas.

MEŽĀZIS Būsi patiesi rosīgs, vēlēsies paveikt cik vien var dažādus praktiskos darbus. Taču tev derētu atcerēties, ka ārpus praktiskās dzīves puses ir arī tāda lieta kā izklaide, jautrība, draugi, bezrūpība.

ŪDENSVĪRS Ja nedēļas gaitā, klusējot pacieti mīļotā cilvēka “izgājienus”, tad šobrīd pacietības mērs var būt pilns. Iespējams, pat sīkākā replika no otrās pusītes var izraisīt veselu emociju vētru tevī!

ZIVIS Velti laiku sev tīkamām, noderīgām lietām. Iespējams, ir īstais brīdis ļauties filozofiskām pārdomām, komunikācijai ar otro pusīti. Šodien gūtās atziņas var lieti noderēt jau tuvākajā nākotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu