Strazdiņa: atlikt šķiršanos dēļ bērniem - tas nav pareizi, jo bērni nekad nepieaugs...

Viņas pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

"Ko sievietei nozīmē pieņemt lēmumu šķirties, it sevišķi, ja mums ir bērni," raidījumā "Māmiņu klubs" (STV Pirmā!) tiek jautāts režisorei, TV producentei, divu dēlu māmiņai Aijai Strazdiņai. 

"Manuprāt, tas nozīmē ļoti daudz. Ka tu kaut kādā brīdī sevi nostādi svarīgākā pozīcijā par citiem, kas nemaz nav slikti.

Vienmēr ir daudz "bet" - bērns, suns, kredīts, mašīna, pieradums un kas, bet vai šie "bet" tevi dara laimīgu? Vai tās nav atrunas, lai nepieņemtu nepopulārus lēmumus, kuros tu nezini, kas būs tālāk?

Vai pieradums un apradums ar lietām neņem virsroku? Otrs faktors - ja ir sajūta, ka vajag šķirties, ka gribi būt citā vietā vai darīt savādāk tās ierastās lietas...

Man liekas, ka nav jēgas gaidīt, kad bērni pieaugs... Tas tāpat kā gaidīt, kad būs labāka vasaras. Tāpēc, ka bērni nekad nepieaug! Tāpēc "bet" par bērniem īsti sevi neattaisno.

Tāpēc dažreiz, ja šķiras kaut pēc nesenas bērnu piedzimšanas, bērns jūtas daudz komfortablāk - nevajag lauzt bērnu," raidījumā "Māmiņu Klubs" stāsta Aija Strazdiņa. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu