Balcers nosūtīts uz "Senators" fārmklubu AHL

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu hokejists Rūdolfs Balcers no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Otavas "Senators" piektdien ticis nosūtīts uz vienības fārmklubu Belevilas "Senators" Amerikas hokeja līgā (AHL).

Belevilas komanda jau sestdienas rītā pēc Latvijas laika spēkosies ar Kristofera Binduļa pārstāvēto Hēršijas "Bears".

Otavas "Senators" NHL regulārajā čempionātā atlicis tikai viens mačs, kas notiks naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika, tādējādi, visticamāk latviešu uzbrucējs noslēdzis savu debijas sezonu planētā spēcīgākajā līgā.

Balcers šosezon NHL 36 spēlēs atzīmējies ar pieciem vārtu guvumiem un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Belevilas "Senators" AHL regulārajā čempionātā atlikušas vēl piecas spēles un komanda turpina cīņu par vietu Kaldera kausa izcīņā. AHL čempionātā Balcers šosezon 38 spēlēs ir guvis 15 vārtus un izdarījis 13 rezultatīvas piespēles.

Balceru 2015.gada NHL draftā ar kopējo 142.numuru izvēlējās Sanhose "Sharks", taču 2018.gada septembrī latvietis tika iesaistīts apjomīgā maiņas darījumā, kā rezultātā nonāca Otavas "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu