Balcera atgriešanās AHL neglābj "Senators" no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera atgriešanās Amerikas Hokeja līgā (AHL) piektdien neglāba viņa pārstāvēto Belevilas "Senators" no zaudējuma.

"Senators" savā laukumā ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) piekāpās Hēršijas "Bears" komandai, kuras pieteikumā nebija aizsarga Kristofera Binduļa.

Balcers uz šo maču ieradās neilgi pirms spēles, atgriežoties no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Otavas "Senators". Piektdienas cīņā viņš metienus pa vārtiem neveica un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvietis AHL spēlēja sezonas pirmo daļu, bet pēc tam tika izsaukts uz NHL. AHL turnīrā uzbrucējs šosezon 39 spēlēs guvis 15 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

Citā mačā uzvaru guva aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā AHL čempione Toronto "Marlies", kas izbraukumā ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Jūtikas "Comets", komandai nodrošinot dalību izslēgšanas turnīrā.

Rubīns šajā mačā veica vienu metienu pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savā AHL debijas sezonā viņš 11 mačos izpildījis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

Citviet uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:2, 0:1) piekāpās Klīvlendas "Monsters", kuras rezervē palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Jevpalovs šajā cīņā izpildīja trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Šosezon viņš 65 mačos atzīmējies ar 11 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 87 punktiem 71 cīņā ir Hēršijas "Bears", bet piektā ar 80 punktiem 71 spēlē ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz NHL izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 87 punktiem 72 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 81 punktu 71 spēlē ir Klīvlendas "Monsters", bet piekto vietu ar 78 punktiem 72 mačos ieņem Belevilas "Senators". Savukārt septītā ar 68 punktiem 72 cīņās ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu