Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti izlīdzina rezultātu finālsērijā pret RTU/"Robežsardzi"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti Foto: Sporta klubs Jēkabpils Lūši (Facebook)

Jēkabpils "Lūšu" komanda svētdien "Credit24" meistarlīgas Latvijas čempionāta finālsērijas otrajā spēlē ceturtajā setā izbēga no zaudējuma un pēc tam svinēja uzvaru pār RTU/"Robežsardzi".

"Lūši" savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 3-2 (19:25, 25:18, 22:25, 25:23, 15:9), sērijā līdz trim uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1.

Ceturtajā setā viesi strauji tuvojas uzvarai mačā, tomēr "Lūši" atspēlējās no 20:23 un svinēja uzvaru ar 25:23, pēdējos trīs punktus gūstot Ērikam Voroņko. Piekto setu mājinieki sāka ar veiksmīgu spēli blokā, kas ļāva panākt 4:0, bet vēlāk izcīnīt uzvaru ar 15:9.

"Lūšiem" ar 17 punktiem izcēlās Zigurds Adamovičs, bet pa 15 punktiem guva Jānis Medenis un Voroņko, savukārt viesiem 17 punktus guva Gatis Garklāvs, bet 15 punkti bija Aleksandram Avdejevam.

Sestdien pirmajā spēlē RTU/"Robežsardze" savā laukumā pamanījās atspēlēties no divu setu deficīta un uzvarēt piecu setu mačā.

Finālsērijas trešā cīņa paredzēta 13.aprīlī Rīgā.

RTU/"Robežsardze" pusfināla sērijā ar 3-2 guva virsroku pār "Limbaži"/MSĢ komandu, savukārt "Lūši" ar 3-0 pārspēja "Daugavpils Universitāti". Abas komandas Latvijas meistarsacīkšu izslēgšanas turnīru sāka no pusfināla.

Tikmēr bronzas sērijas otrajā spēlē "Daugavpils Universitāte" savā laukumā ar 3-1 (25:18, 25:18, 21:25, 25:19) pārspēja "Limbaži"/MSĢ, sērijā līdz divām uzvarām panākot neizšķirtu 1-1.

Daugavpiliešiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Aleksandrs Samuilovs, 16 punktus guva Dmitrijs Meinerts, bet viesiem 14 punktus sarūpēja Aleksandrs Nasonovs.

Pirmajā mačā "Limbaži"/MSĢ savā laukumā uzvarēja četros setos.

Pērn Latvijas čempionātā pirmo reizi triumfēja "Lūši", kuri finālsērijā ar pārliecinošo 3-0 apspēlēja RTU/"Robežsardzi". Tikmēr RTU/"Robežsardze" ir desmitkārtēja Latvijas čempione.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu