Dairis Bertāns iemet divus tālmetienus un palīdz "Pelicans" uzvarēt NBA mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns (no labās)
Dairis Bertāns (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns svētdien iemeta sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" izbraukumā ar 133:129 (32:39, 34:29, 36:34, 31:27) uzvarēja Sakramento "Kings".

Ar šo uzvaru "Pelicans" ir pārtraukusi trīs zaudējumu sēriju.

Bertāns šajā mačā laukumā iesaistījās no rezervistu soliņa un kopumā nospēlēja 21 minūti, kas ir otrais lielākais spēles laiks viņa NBA karjerā. Latvietis grozā raidīja divus no pieciem tālmetieniem, bet visi trīs divpunktnieki lidoja grozam secen.

Savas NBA karjeras laikā viņš vienā mačā vairāk par sešiem punktiem vēl nav iemetis.

Vēl Bertāna kontā divas atlēkušās bumbas un viena piezīme. Kamēr viņš bija laukumā, "Pelicans" ielaida par deviņiem punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija otrais sliktākais rādītājs komandā.

Latvijas basketbolists savus abus tālmetienus iemeta otrās ceturtdaļas vidū.

"Pelicans" sastāvā 31 punktu iemeta Īans Klārks, kamēr Elfrids Peitons atzīmējās ar 26 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Džahlils Okafors pievienoja 23 punktus un 14 atlēkušās bumbas.

Savukārt "Kings" sastāvā 29 punktus iemeta Herisons Bārnss, bet 24 punkti un 11 rezultatīvas piespēles De'Āronam Foksam.

"Pelicans" ar 33 uzvarām 81 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā ir 12.vietā, kamēr "Kings" ar 39 panākumiem ir devītajā pozīcijā.

Šo sezonu "Pelicans" noslēgs otrdien, kad uzņems čempioni Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu