Šausmu filmas un komiksi vēl aizvien topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Shazam!" ("Šezam")
"Shazam!" ("Šezam") Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātrus iekarojusi vēl viena studijas "Warner Bros." piedzīvojumu komiksu filma "Shazam!" ("Šezam!"), informē "collider.com".

Režisora Deivida F. Sandberga (David F. Sanberg) lente nedēļas griezumā Ziemeļamerikā iekasējusi 56,8 miljonus dolāru, kas ir nedaudz sliktāks rezultāts nekā iepriekšējai "Warner Bros." filmai "Akvamens" (67 miljoni). Lomās Zakarijs Levi, Marks Strongs, Feita Hermane, Greisa Fultone u.c.

Anotācija: Katrā no mums slēpjas supervaronis, vajag tikai maģijas pieskārienu, lai tas atklātos. Četrpadsmit gadus vecam pusaudzim Bilijam Batsonam atliek izkliegt tikai vienu vārdu – Šezam! – un viņš ar sena burvja gādību pārvēršas par supervaroni vārdā Šezams. Ar atlētisku pieauguša vīrieša ķermeni, bet sirdī joprojām bērns, Šezams dara to, ko darītu ikviens pusaudzis ar pēkšņi iegūtām superspējām, – izklaidējas, liekot tās lietā.

Noskaties filmas reklāmas rullīti.

2. vietā ar nopelnītiem 25 miljoniem šausmu filma "Pet Sematary" ("Zvēru kapiņi"). Filma balstās uz amerikāņu rakstnieka Stīvena Kinga (Stephen King) 1983. gada darbu ar tādu pašu nosaukumu. Romāns izdots arī latviski.

"Paramount Pictures" lenti režisējuši Kevins Kolšs (Kevin Kölsch) un Deniss Vidmaiers (Dennis Widmyer). 

Anotācija: Kad dakteris Krīds (Jason Clarke) atrod ģimenei vecu māju gleznainā Menas pavalsts apvidū, liekas, ka varētu sākties jauna un skaista dzīve. Viņam ir skaista sieva, mīļa meitiņa un burvīgs dēlēns. Pat draudzīgs kaķis. Visi mīloši un apbrīnojami darbīgi. Tā bija. Taču patiesība izrādās asinis stindzinoša. Kaut kas daudz briesmīgāks pat par nāvi. Un pat daudz varenāks…

"Zvēru kapiņi" (Pet Sematary)
"Zvēru kapiņi" (Pet Sematary) Foto: Ekrānuzņēmums

Filmas reklāmas rullītis.

3. vietā Tima Bērtona (Tim Burton) jaunā versija leģendārajai animācijas filmai «Dambo» (Dumbo). Otrajā nedēļā nopelnīti 18,2 miljoni.

4. vietā ar 13,8 miljoniem pagājušās nedēļas līderis - šausmu trilleris "Mēs" ("Us").

Top5 noslēdz studijas "Marvel" komiksu filma "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel), kurā galvenajā lomā iejutusies amerikāņu aktrise Brī Larsone (Brie Larson).

Foto: Filmas "Dambo" pirmizrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu