Muita no Krievijas iebraukuša kravas automobiļa kabīnē uzgājusi noslēptus 28 durkļus (13)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VID

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot kravas automobiļa muitas kontroli, transportlīdzekļa kabīnē uzgājusi noslēptus 28 durkļus.

Šogad 3.aprīlī Terehovas muitas kontroles punkta amatpersonas, veicot no Krievijas iebraukuša kravas automobiļa DAF kontroli, konstatēja, ka vilcēja kabīnē ir noslēpti aukstie ieroči - durkļi. Tie bija ietīti melnos polietilēna maisos un noslēpti transporta līdzekļa priekšējā panelī, aiz ledusskapja un instrumentu somas.

Kopumā slēptuvēs atradās 28 durkļi. Šāda veida durkļi tiek ražoti un parasti izmantoti kā militārā ekipējuma sastāvdaļa.

Noslēpjot preces no muitas kontroles, transportlīdzekļa vadītājs ir izdarījis pārkāpumu, par kuru paredzēta administratīvā atbildība atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 201.12 pantam - kontrabanda. Sākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā.

Foto: VID
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu