Lauris Reiniks, tuvojoties 40. dzimšanas dienai, kavējas atmiņās un dalās ar foto no jaunības dienām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/laurisreiniks/

Pašmāju aktieris un dziedātājs Lauris Reiniks, kurš 11. jūlijā svinēs 40. dzimšanas dienu, pēdējā laikā sociālajos tīklos sācis arvien biežāk dalīties ar kadriem no savām jaunības dienām, kad aktīvi darbojies televīzijā un uzaicināts uz pirmajām lielajām intervijām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey @kristine.garklava ! Pārsit šo! ? 1998.gada 2.marta ZNT ziņas. Ziņu moderators izklausās redzēts! ? Jā, mana pirmā darba vieta bija Dobeles televīzijā, kas vēlāk pārsaucās par Zemgales Novada Televīziju. Lasīju ziņas, taisīju sižetus un pirmo algu (25 lati) pazaudēju Jelgavas tirgū, izkrita no kabatas...? Pieredze bija superīga man kā tīnim, un TIK nopietns es nekad vairs neesmu bijis, paldies? Visu raidījumu meklējiet YouTube! ☝️?.---------------------------- --------- 1998, March 2. My first TV job was a news anchor and journalist at a regional TV station called ZNT. Was a great experience for me, acting like a serious grown man (I am 18 there?), interviewing people, making news. And I also lost my first salary at a market.. Slipped out of my pocket... That sucked... #throwback #totalthrowback #news #90s #regionaltelevision #anchor

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu