71 gadu vecā Merilina: “Nekad dzīvē neesmu bijusi tik seksīga kā tagad!” (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency / Scanpix

Merilina Bērsija (Marilyn Bersey) ir 71 gadu veca kundze – vecākā burleskas dejotāja Apvienotajā Karalistē un “stilīgākā vecmāmiņa”, raksta Caters News Agency. To, ka ir patiesi sievišķīga un seksīgi pievilcīga, viņa atklāja nesen - jau solīdā vecumā, pēc tam, kad nomira vīrs, attīstījās liekā svara izraisītas veselības problēmas, bērni dzīvoja savu dzīvi un šķita, ka nekam vairs nav jēgas. Seksīgā britu omīte apliecina, ka sieviete var būt skaista jebkurā vecumā un dzīve ir tāda, kādu mēs paši to veidojam.

Savā 70 gadu jubilejā Merilina sacīja, ka nekad nav jutusies tik seksīga kā šobrīd. Nu jau divus gadus viņa regulāri ietērpjas seksīgā korsetē, smalkās zeķēs un dejo burlesku. Viņa saka, ka burleskā ir viss, ko viņa šobrīd vēlas. Dejojot viņa jūtas krāšņi un sievišķīgi. Tomēr ne vienmēr Merilina ir jutusies tik fantastiski.

Gluži otrādi – viņa gandrīz visu mūžu bijusi rūpju nomākta sieviete ar lieko svaru, kas jūtas nepievilcīga un neiekārojama. 

Starp citu, Merilina nekad nav bijusi smalka – pat skolā viņu saukāja par “lielo tauku lelli”. Merilina apprecējās 22 gadu vecumā. Šobrīd viņas bērniem jau ir 45 un 48 gadi. Pēc 16 gadiem Merilina izšķīrās. Stresa rezultātā viņa nokritās svarā. Gāja laiks un mīlestību viņa atrada laulībā ar otro vīru. 

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Tomēr neilgi pēc laulībām pienāca diena, kad viņas vīrs saslima ar Parkinsona slimību, tāpēc viņai nācās nomainīt sievas lomu pret aprūpētājas un kopt dzīvesbiedru, kas nebija viegli, ne fiziski, ne emocionāli.

Sieviete atceras, ka toreiz bija zaudējusi ne vien savu sievišķību, bet identitāti kā tādu. Sekss viņas dzīvē daudzus gadus bija kaut kas tāds, kas atrodas tur - “aiz mājas loga”.

Merilina jutās vientuļi un vienkārši eksistēja. Kad vīrs nomira, Merilina bija apaļīga un cieta no paaugstināta asinsspiediena.

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Daudz kas mainījās brīdī, kad Merilina sociālajā vietnē Facebook pamanīja iespēju dejot burlesku un nodomāja, ka tas ir interesanti. Tik viegli ar burlesku negāja – tur bija daudz jaunāku sieviešu. Merilina ilgi bija vecākā. Tomēr viņa mīlēja dejot un apmeklēja nodarbības. “Mēs esam fantastiska meiteņu grupa,” saka Merilina.

Merilina ar savu lielisko priekšnesumu uzstājas labdarības pasākumos un mājas ballītēs. Ha, un galvenais, Merilina beidzot jūtas tik seksīga, ka atļaujas nedaudz atkailināties, ļaujot dažiem apģērba gabaliem viegli noslīdēt gar viņas ķermeni.

Burleska ļauj Merilinai no rāmas, solīdas kundzītes reizēm pārtapt “sliktajā vecmāmiņā” - atbrīvotā, seksīgā sievietē, kura nebaidās no sava vecuma.

“70 gadus veci cilvēki domā, ka viņi ir veci un var sēdēt tikai mājās, bet tas nav priekš manis. Es gribēju kaut ko, kas liek man justies kā sievietei, – es gribēju glamūru un uzmanību,” turpina Merilina. Merilina saka, ka burleska viņai dāvājusi brīvību flirtēt un spoguļoties vīriešu acīs. Merlinas uzdrīkstēšanās ir aktualizējusi būtisku tēmu: mūsdienās cilvēki dzīvo ilgāk nekā pirms simts gadiem.

Un tāpēc: vai vērts lielu daļu dzīves, desmitiem gadu pavadīt kā vecam un nepievilcīgam? Nē šim stereotipam! Fiziska pievilcība un seksualitāte piemīt arī vecumam!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu