"Napoli" vēl neļauj "Juventus" futbolistiem iegūt Itālijas čempiontitulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Drīss Mertens
Drīss Mertens Foto: AFP/SCANPIX

"Napoli" vienība svētdien vēl neļāva Turīnas "Juventus" komandai kārtējo reizi triumfēt Itālijas A sērijas futbola čempionātā.

"Napoli" komanda svētdien A sērijas mačā savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:1) ar "Genoa" futbolistiem.

Šajā spēlē abi vārti tika gūti pirmajā puslaikā. Cīņas 34.minūtē rezultātu atklāja "Napoli" spēlētājs Drīss Mertens, tomēr pirmā puslaika kompensācijas laikā neizšķirtu panāca serbs Darko Lazovičs.

Lielāko daļu mača "Napoli" gan spēlēja vairākumā, jo 28.minūtē sarkano kartīti nopelnīja "Genoa" pussargs Stefano Sturaro.

Otrajā puslaikā vārti vairs netika gūti. Ja "Napoli" šajā mačā būt piedzīvojuši zaudējumu, "Juventus" tiktu kronēta par Itālijas čempioni.

Tiesa, lai jau 35.reizi uzvarētu Itālijas čempionātā, "Juventus" futbolistiem sestdien izbraukumā pietiks ar neizšķirtu izbraukumā pret SPAL.

Citā svētdienas spēlē iespēju ielauzties labāko četriniekā neizmantoja Bergāmo "Atalanta", kas izbraukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar Milānas "Inter".

"Juventus" sestdien savā laukumā ar 2:1 (0:1) pārspēja "AC Milan". Spēle gan labvēlīgāk sākās Milānas komandai, kas 39.minūtē pēc poļa Kšištofa Pjonteka precīzā sitiena izvirzījās vadībā, tomēr 60.minūtē argentīnietis Paulo Dibala ar 11 metru soda sitienu izlīdzināja rezultātu.

Savukārt uzvaru mājiniekiem nodrošināja talantīgais Moise Kīns, kurš bija precīzs 84.minūtē.

"Juventus" gan vēl joprojām spiesti iztikt bez savas savainotās superzvaigznes Krištianu Ronaldu.

Itālijas čempionāta kopvērtējumā "Juventus" ir līdere ar 84 punktiem 31 mačā, kamēr 64 punkti ir "Napoli" kontā. Trešā ar 57 punktiem ir Milānas "Inter", bet tālāk ar 52 punktiem ir "AC Milan" un "Atalanta".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu