Rēzekniešu parāds par apkuri sasniedz miljonu eiro (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Rēzeknes iedzīvotāju parāds par piegādāto siltumenerģiju pašlaik sasniedz vienu miljonu eiro, preses konferencē paziņoja pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S).

Pilsētas mērs atklāja, ka marts un aprīlis ir mēneši, kad parāda summa sasniedz maksimumu, un ir bijuši gadi, kad tā bijusi arī divi miljoni eiro.

Siltumenerģijas ražošanai pašvaldības kapitālsabiedrība AS "Rēzeknes siltumtīkli" pašlaik realizē divus projektus. Vipingā, Meža ielā 1b, tiek uzstādītas divas jaunas granulu katlu iekārtas. Projekta mērķis ir veicināt energoefektivitāti un vietējo energoresursu izmantošanu.

Savukārt projektā "Rēzeknes pilsētas Ziemeļu rajona katlumājas efektivitātes paaugstināšana, aizvietojot fosilā kurināmā siltumavotu ar atjaunojamos energoresursus izmantojošu siltumavotu" vēl tikai izsludināts iepirkums, un darba veicēji var pieteikties līdz 7.maijam.

Bartaševičs preses konferencē informēja arī, ka šopavasar līdz divām nedēļām plānots samazināts termiņu, uz kuru tiks atslēgta siltuma padeve pilsētā, lai nodrošinātu siltumapgādes sistēmas apkopi. Parasti šis laiks bijis viens mēnesis.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu