Purvciemā par karfentanila glabāšanu lielā apjomā aizturēta sieviete

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušajā otrdienā, 2. aprīlī, Valsts policijas amatpersonas aizturēja kādu sievieti, pie kuras tika atrastas un izņemtas narkotiskās vielas.

Jau iepriekš Valsts policijā tika saņemta informācija par kādu personu, pie kuras, iespējams, atrodas narkotiskās vielas. Likumsargi, pārbaudot informāciju, konstatēja tās patiesumu – tik tiešām tika sastapta un aizturēta sieviete, kura glabā narkotikas. Valsts policijas Rīgas Teikas iecirkņa amatpersonas, veicot personas kratīšanu, pie tās atrada 39,9 gramus karfentanila, kas tika sajaukts ar metadonu. 

Likumsargi aizturēto 1963. gadā dzimušo sievieti nogādāja policijas iecirknī paskaidrojumu sniegšanai. Jāpiebilst, ka aizturētā jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā par dažādiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta trešās daļas – par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu, ja tas izdarīts lielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

3. aprīlī tiesa aizturētajai sievietei piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

 
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu