“Vingruma” Elīna: “Enerģija neizsīkst un uzlabojies miegs!”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

“Nav nekā labāka par apziņu, ka rezultāti ir ne tikai redzami, bet arī jūtami treniņos un ikdienā – uzlabojies miegs un enerģija neizsīkst,” savā “Vingruma” dienasgrāmatā raksta Elīna. Jā, reizēm ir smagi, bet tad viņa sakož zobus, ievelk elpu un piespiež sevi cīnīties līdz galam.

Astoto nedēļu sāku ar diviem treniņiem pēc kārtas. TRX ar trenerīti Inesi ir kļuvis par neatņemamu pirmdienas sastāvdaļu.

Lai arī treniņš nav viegls, godam izturu.

Par pārsteigumu pulss nevienu reizi nepārsniedza 150, un jūtos lepna, ka teju visus vingrojumus varu izpildīt pilnvērtīgi. Nav nekā labāka par apziņu, ka rezultāti ir ne tikai redzami, bet arī jūtami treniņos un ikdienā. Arī miega kvalitāte ir uzlabojusies, un pēc treniņa enerģija neizsīkst. Priecē arī ziņa no treneres Ineses, ka varam ieplānot papildu treniņus.

Foto: Vingruma klubs

Iepriekš, ejot divas dienas pēc kārtas uz treniņiem, jutos sagurusi, taču šoreiz papildu treniņš vairs nebiedē.

Strādājam uz dziļo muskulatūru, bet, par spīti gandrīz 8 treniņu nedēļām, daži vingrojumi arvien ir grūti. Spontānais treniņš tomēr nojauc manu iekšējo pulksteni.

Pēc kārtīgas pastaigas piektdienas vakarā jaunajā tirdzniecības centrā  “Akropole”, sestdienas treniņš šķiet neierasti smags. Nogurstu, iesildoties uz skrejceliņa, lai gan raitā solī soļoju tikai 30 minūtes.

Taču trenere Inese iedod hanteles, lai iesildīšanās būtu efektīvāka. Treniņā muskuļi svilst un ir sajūta, ka pārāk daudz ko nespēju izdarīt.

Sakožu zobus, ievelku elpu un piespiežu sevi cīnīties līdz galam. Lai arī reizēm ir ļoti grūti un pārņem nogurums, ir prieks satikt “Vingruma kluba” foršo komandu un citus maratona dalībniekus. Tas dod spēku un motivācijas devu turpmākajiem treniņiem!

Nedēļu noslēdzu ar dienu svaigā gaisā, palīdzot vecāku lauku īpašumā. Arī šeit jūtu treniņu rezultātus, un darboties ir daudz vieglāk nekā pirms “Vingruma Maratona” sākšanas. Pēc 10 000 nostaigātiem soļiem un labi padarīta darba miegs nāk tik labi kā vēl nekad!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu