Rallijkross un e-autosports jeb tas ir tas, kas notiek

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šajā epizodē Pauls Timrots tikās ar Latvijas rallijkrosa zvaigzni Reini Nitišu, pirms bija zināms pasaules rallijkrosa čempionāta pirmā posma iznākums, un fokusā arī motoru sporta jaunpienācējs – virtuālais jeb e-autosports.

Raidījumā, kas tapis pirms aizvadītajā nedēļas nogalē Abū Dabī, Jasmarinas trasē startējušās pasaules rallijkrosa čempionāta jaunās sezonas, sarunā ar Paulu Reinis atklās, kādēļ piedalīsies tikai noteiktos posmos, kādas ir izredzes un kā sportists vērtē konkurentu iespējas.

Lieli autosporta notikumi gaidāmi arī Latvijā, jo Rīga šogad atkal uzņems FIA Eiropas rallijkrosa čempionāta posmu. Pērn Reinis tajā plūca Eiropas čempiona titulu, bet vai šogad sportista pašmāju faniem būs iespēja Nitišu redzēt braucēju rindās - noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā.

Pauls uz sarunu aicinājis arī bijušo rallija pilotu Raimondu Strokšu, lai apspriestu aktuālo e-autosportu. Šogad ir sākts Latvijā nebijis eksperiments – E-autosporta čempionāts. Raimonds stāstīs, kā radās ideja pievērsties e-autosportam un kā autosacīkšu virtuālie simulatori var palīdzēt attīstīt reālās autosporta braukšanas iemaņas. Raidījuma skatītāji arī uzzinās, kad gaidāmas pirmās e-autosporta sacīkstes un kādas disciplīnas tajās būs pārstāvētas.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izraujas no ierastās studijas un dodas uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem.

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu