Lūka Perija bērni atklāj, kā jūtas pēc tēva pēkšņās nāves

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

4. martā no šīs pasaules 52 gadu vecumā negaidīti aizgāja amerikāņu aktieris Lūks Perijs, kurš iepriekš pārcieta insultu un tika ievietots slimnīcā. Viņa bērni, Džeks (21) un Sofija (18), sociālajos tīklos dalījušies ar pārdomām par pārdzīvoto.

Džeks “Jungle Boy” Perijs saviem faniem atklāja, ka beidzot ir atgriezies pie reslinga: “Es nezinu, vai jebkad būšu tam gatavs, bet esmu atpakaļ. Paldies par mīlestību un atbalstu.”

Savukārt aktiera meita atgriezusies Āfrikā. “Pirmās dienas atpakaļ Malavi ir bijušas ļoti emocionālas, bet ir sajūta, ka rīkojos pareizi atgriežoties, lai pabeigtu, ko esmu iesākusi, izmantotu to laiku, kas mums ir piešķirts. Es nesen apjautu, ka mums patiesībā var būt daudz mazāk laika, nekā mums liekas. Lai gan pamest mājas tik ātri bija bailīgi, man ir darbs, kas jādara, un cilvēki, kuriem likt ar sevi lepoties,” tā Sofija, kura šajā kontinentā palīdz skolu būvniecībā un attīstībā.

Perijs aiz sevis atstāja sērojam arī bijušo sievu Minniju Šārpu un līgavu Vendiju Medisoni Baueri.

Kā jau ziņots, aktieris, kurš plašu atpazīstamību iemantoja, filmējoties seriālā “Beverly Hills, 90210”, bija redzams straumēšanas servisa “Netflix” veidotajā seriālā “Riverdale” un insultu piedzīvoja Losandželosā, kur atradies, uzņemot jaunas epizodes.

Lūks piedzīvoja insultu tajā pašā dienā, kad tika paziņots, ka plānots uzņemt “Beverly Hills, 90210” turpinājumu.

Foto: Kadri no filmas "Beverly Hills, 90210"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu