"Tas bija kā atvieglojums!" Kivičs par faktu, ka Skulmes meitas vairs nedzīvo kopā ar mammu (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/kivicsskulme

Pirmdien, 8. aprīlī, "Jumavas" grāmatnīcā tika prezentēta skandalozā mūziķa, bijušā politiķa un TV raidījuma "Rampas ugunis" vadītāja Andra Kiviča otrā grāmata "It kā tu kaut ko zinātu". Vienā no grāmatas nodaļām Kivičs atklāj, kā viņa attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi ietekmējušas attiecības ar abu atvasēm. 

"Mēs dziedājām, teicām to, ko tiešām domājām, malkojām dzirkstošo vīnu un kolosāli pavadījām laiku. Tas ļoti nepatika Lienes bijušajam vīram, kurš, lai gan viņam ir cita ģimene un meita, jūtas tā, ka tai Lienei dzīvot un būt laimīgai īsti ļaut nevar. Un kas ir tas, pa kurieni sist sievietei? Protams, pa bērniem," grāmatā atklāj Kivičs.

Viņš atminas kādu situāciju, kas noteica Lienes turpmākās attiecības ar savām trīs meitām Sabīni, Esteri un Justīni: "Svētdienas vakarā, atgriezušās no nedēļas nogales pie tēva, meitenes uzsvieda galdā kaut kādu papīru, kuru bija sagatavojis tētis, un paziņoja, ka turpmāk dzīvos pie tēva. Ka viņas nav mammai vairs pirmajā vietā un ka vispār tas viss ir par traku." 

"Lienei, protams, jocīgi, jo viņa pēdējos sešus gadus audzināja meitas faktiski viena, bet

šinī gadījumā tas bija kā atvieglojums.

Mēs visu laiku bijām kopā, skūpstījāmies, mīlējāmies neskaitāmas reizes dienā, un bija reizes, kad kāda meita pēkšņi ienāk istabā visnepiemērotākajā brīdī. Es jutos neērti, Liene jutās neērti, visi jutās neērti, un, lai gan bija skaidrs, ka tas ir sveiciens Lienei, mēs sapratām, ka Lienes vīrs faktiski ir mums iedevis biļeti prom no Latvijas," grāmatā apraksta Kivičs.

Pāris, kurš allaž ir atklāts par abu attiecībām, šo būtisko detaļu iepriekš publiski nav tirzājis.

Iepriekš rakstījām, ka Kiviča un Skulmes uzvedība publiskajā telpā nonākusi Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā. VBTAI sarunā ar TVNET šā gada februārī apstiprināja, ka gatavo iesniegumu Valsts policijai. 

Kā zināms, Kivičam no iepriekšējām attiecībām ir dēls un divas meitas, savukārt Skulme ir trīs meitu mamma. 

Atgādinām, ka Skulme un Kivičs attiecības sāka pērnā gada izskaņā, kad mūziķis vēl nebija oficiāli šķīris laulību ar Madaru Kiviču. Drīz vien par pāri tika uzņemts realitātes šovs, tomēr nu abi nolēmuši pamest Latviju.  

Foto: Andra Kiviča grāmatas "It kā tu kaut ko zinātu" prezentācija

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu