Uldriķis iekļauts Šveices čempionāta kārtas simboliskajā izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: Reuters/LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis iekļauts Šveices augstākās līgas 28.kārtas simboliskajā izlasē, kuru veido laikraksts "Blick", turklāt viņa pārstāvētā "Sion" saņēmusi tehnisko uzvaru 24.kārtas mačā.

Uldriķis svētdien guva vārtus un sekmēja komandas biedra vārtu guvumu Šveices augstākās līgas spēlē, viņa pārstāvētajai "Sion" komandai cīnoties neizšķirti 2:2 ar "Luzern" vienību.

Uldriķis savas komandas pirmajā vārtu guvumā veiksmīgi nospēlēja divcīņā, kas komandas biedram Ermiram Lenjani ļāva iegūt bumbu un panākt 1:0. Otrajā puslaikā Uldriķis pēc Lenjani centrējuma no tuvas distances sita precīzi ar galvu, panākdams 2:2.

Latvietis šosezon Šveices čempionātā guvis četrus vārtus. Vieni no tiem bija mačā, kas līdzjutēju dēļ nemaz netika pabeigts. Tiesa, šis vārtu guvums viņam netika atņemts, turklāt "Sion" pretiniece Cīrihes "Grasshoppers" pirmdien oficiāli saņēma tehnisko zaudējumu 0:3.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 27 spēlēs iekrātiem 72 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet ceturtā ar 36 punktiem ir "Sion", no kuras par diviem punktiem atpaliek sestajā vietā esošā "Zurich", kuru pārstāv Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins. Tikmēr aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" ar 26 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē, tomēr no drošās zonas tā atpaliek jau septiņus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu