Infografika: Aļona Ostapenko - Kristija Ana

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko otrdien Bogotas "International" turnīra pirmajā kārtā tiksies ar ASV tenisisti Kristiju Anu. Mačs būs noslēdzošais pirmajā kortā un sāksies naktī uz trešdienu ap plkst.3 pēc Latvijas laika.

 

Planētas 29. rakete Ostapenko šajā turnīrā izlikta ar pirmo numuru. Tikmēr viņas pretiniece Ana, kura WTA rangā ir 205. vietā, nepārvarēja kvalifikāciju, taču tika pamatturnīrā kā laimīgā zaudētāja.

Abām tenisistēm šī būs pirmā savstarpējā cīņa.

26 gadus vecā Ana karjeras laikā izcīnījusi septiņus ITF titulus, bet WTA līmenī viņa nav izcēlusies ar skaļiem panākumiem, savu rekordu rangā sasniedzot pērn janvārī, kad izdevās pacelties uz 105.vietu.

Ostapenko pagājušajā nedēļā pirmo reizi kādā no turnīriem uzvarēja divos mačos, apstādamās Čārlstonas WTA "Premier" sacensību trešajā kārtā jeb astotdaļfinālā, kamēr kopumā Latvijas sportiste šosezon WTA tūrē guvusi tikai piecas uzvaras un piedzīvojusi deviņus zaudējumus. Tikmēr Anai šis šosezon būs pirmais mačs WTA pamatturnīros.

Ostapenko šī būs debija turnīrā Bogotā.

Otrajā kārtā šā mača uzvarētāja tiksies ar rīkotāju speciālo ielūgumu saņēmušo mājinieci Mariju Kamilu Osorio-Serano (WTA 438.), kura pirmajā kārtā ar 6-4,6-4 pārspēja šveicieti Konī Perrinu (WTA 144.).

Turnīrs Bogotā norisinās uz māla seguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu