Video: vai ar Tesla Model X var doties bezceļos?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tesla Model X ir auto, ko ierasts redzēt lielveikalu stāvvietās vai pilsētas satiksmē. Tomēr čehu YouTube kanāla Teslicka CZ uzturētāji nolēmuši pārbaudīt, uz ko šis krosovers ir spējīgs, ja nonāk tam neierastos apstākļos jeb vidē, ko par ceļu grūti nosaukt.

Skaidrs, ka Tesla Model X nespēs sacensties ar īstiem apvidus auto, tomēr tas spēj krietni vairāk nekā parasts priekšpiedziņas hečbeks.

Automobilim ir pneimopiekare, kas klīrensu maksimālajā pozīcijā paaugstina līdz 223 milimetriem, pilnīgi gluda apakša, kam noteikti ir priekšrocības, braucot pāri šķēršļiem, kā ari īpašs saķeres kontroles režīms Slip Start, kurš atvieglo braukšanu pa irdenu sniegu, smiltīm un dubļiem. Jāteic gan, ka braukšana būtu krietni vien vienkāršāka, ja testētais Tesla būtu apgādāts ar apvidum piemērotākām riepām.

Tesla Model X ir uzstādīti divi elektromotori. To jauda bāzes versijā ir 524 ZS, savukārt Performance modelis attīsta 772 ZS. Līdz 100 km/h krosovers paātrinās nedaudz vairāk nekā 3 sekundēs, un ar 100 kilovatstundu bateriju tas var bez uzlādes nobraukt vairāk nekā 550 kilometrus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu