"Twitter" publicējusi ģenerāldirektora Dorsija algu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Kļuvis zināms, cik par darbu uzņēmumā pērn nopelnījis sociālā tīkla “Twitter” dibinātājs Džeks Dorsijs. Kā vēsta “Reuters”, Dorsijs pērn par darbu “Twitter” saņēmis 1,40 dolārus (1,24 eiro). Šī bijusi viņa pirmā alga sociālajā tīklā pēc atgriešanās “Twitter” ģenerāldirektora amatā pirms četriem gadiem.

2015., 2016., 2017. gados Dorsijs algu par darbu sociālajā tīklā nesaņēma, jo pats no tās labprātīgi atteicās. Dorsijs komentēja, ka viņš “tic kompānijas potenciālam un vērtībai ilgtermiņā”, tāpēc arī lēmis par atteikšanos no algas.

Summa, kas pirmdien publicēta kompānijas dokumentos, ir vienlīdzīga zīmju ierobežojumam vienā ierakstā (140 zīmes), kas tika noteikts vēl 2006. gadā. Pirms diviem gadiem tas tika dubultots līdz 280 rakstzīmēm. Pagaidām nav zināms, vai tas nākotnē ietekmēs Dorsija algu.

Džeks Dorsijs ir amerikāņu uzņēmējs, kurš dibinājis ne tikai “Twitter”, bet arī “Square”. Žurnāla “Forbes” reitingā 2019. gada janvārī viņa bagātības novērtētas 5,5 miljardu dolāru apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu