Porziņģim Liepājā top grezna villa (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētāja Kristapa Porziņģa dzimtās Liepājas pusē, pašā jūras krastā top lepna villa, kurā apmesties Kristapam un viņa ģimenei.

Kā liecina izdevuma "Privātā Dzīve" rīcībā esošā informācija, pagājušajā nedēļā pilnā sparā risinājās jaunās mājas būvdarbi. 

Pirms pusotra gada Kristaps par 300 000 eiro iegādājās 1,7 hektārus lielu zemes īpašumu Nīcas novadā, piekrastes zonā. 

Izdevums vēsta, ka Porziņģim piederošajā īpašumā vienlaikus norit vairāku māju būvniecība, kurās, iespējams, apmetīsies basketbolista ģimene - brāļi Jānis un Mārtiņš, kā arī vecāki Tālis un Ingrīda. 

Jau ziņots, ka 23 gadus vecais basketbolists tiek apsūdzēts pirms nedaudz vairāk nekā gada veiktā izvarošanā, tomēr latvieša pārstāvji it kā cietušo sievieti vaino naudas izspiešanā.

Informāciju par apsūdzībām izvarošanā sestdien, 30. martā, publicēja laikraksts "The New York Post", kas jau iepriekš nav vairījies no neviennozīmīgu rakstu publicēšanas tieši Porziņģa sakarā. Medijs ziņoja, ka latvietis pēc liktenīgās pagājušā gada 7. februāra NBA spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, uz savu dzīvokli Manhetenā uzaicinājis kaimiņieni un viņu izvarojis. Šādas liecības Ņujorkas policijai sniegusi pati sieviete, bet varasiestādes ir sākušas izmeklēšanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu