Kambala par Porziņģa skandālu: "Situācija ir neapskaužama un var pārvilkt krustu jebkurai karjerai"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET kolāža

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala izdevumam "Privātā Dzīve" atklājis savas domas par situāciju, kurā NBA kluba Dalasas "Mavericks" sportists Kristaps Porziņģis apsūdzēts izvarošanā.

"Situācija, kādā nonācis Kristaps, protams, ir neapskaužama un var pārvilkt krustu jebkurai karjerai. Dievs dod, ka tā ar Kristapu nenotiktu," izdevumam atklāj Kambala.

Viņš turpina: "Ceru, ka šo stāstu vienkārši safabricējusi viena traka meitene. Sportisti un būtībā jebkurš cilvēks, kuram ir daudz naudas, ir pakļauti naudas izspiešanai visdažādākajos veidos. Amerikā tas notiek ļoti bieži."

Bijušais basketbolists atzīst, ka ar Kristapu nav tik labi pazīstami, lai varētu spriest par to, vai apsūdzībām ir pamats būt patiesām.

Atgādinām, ka 23 gadus vecais Porziņģis tiek apsūdzēts pirms nedaudz vairāk nekā gada veiktā izvarošanā, tomēr latvieša pārstāvji it kā cietušo sievieti vaino naudas izspiešanā.

Informāciju par apsūdzībām izvarošanā sestdien, 30. martā, publicēja laikraksts "The New York Post", kas jau iepriekš nav vairījies no neviennozīmīgu rakstu publicēšanas tieši Porziņģa sakarā. Medijs ziņoja, ka latvietis pēc liktenīgās pagājušā gada 7. februāra NBA spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, uz savu dzīvokli Manhetenā uzaicinājis kaimiņieni un viņu izvarojis. Šādas liecības Ņujorkas policijai sniegusi pati sieviete, bet varasiestādes ir sākušas izmeklēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu