Jānim Lūsēnam 60. Ieskats Liepājas jubilejas koncertā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānim Lūsēnam 60
Jānim Lūsēnam 60 Foto: Ieva Benefelde

Ar vērienīgu lielkoncertu Liepājas Olimpiskā centra hallē, skatītāju stāvovācijām un neaizmirstamām emocijām noslēgusies komponista Jāņa Lūsēna 60 gadu jubileja. Četros koncertos Rīgā, Rēzeknē un Liepājā pārpildītās koncertzālēs vienkopus pulcējās vairāk nekā pieci tūkstoši komponista talanta cienītāju, līdzgaitnieku un daudzie skatuves draugi. Aplūko foto no lielkoncerta Liepājā! 

Dzimšanas dienas koncertos uz vienas skatuves satikās un emocijās dalījās Ance Krauze, Zigfrīds Muktupāvels, Marija Naumova, Kristīne Zadovska, Andris Ērglis, Aija Vītoliņa, Uģis Roze, Aija Andrejeva, Igo, Ieva Sutugova, Raimonds Ozols, Ieva Akuratere, Ralfs Eilands, Anmary, Atis Ieviņš, Annija Putniņa, Elizabete Lukaševiča, koris "Sōla" diriģenta Kaspara Ādamsona vadībā, grupa „Zodiac” un citi mūziķi.

Aplūko foto no koncerta!

7. aprīļa koncerts no Liepājas tiešraidē bija vērojams arī LMT Straume kanālā, savukārt koncerta ierakstus LTV skatītāji un Latvijas Radio 2 klausītāji varēs vērot un dzirdēt 1. maijā.

Pats jubilārs Jānis Lūsēns saka lielu paldies visiem koncerta dalībniekiem par lieliski paveikto darbu:

“Koncerts ir kā ceļojums laika mašīnā, un katram ir savas asociācijas par to, kā bija toreiz. Šajos koncertos nav neviena nejauša dalībnieka un neviena nejauša darba, visam ir savs stāsts. Tas ir piedzīvojums trīsarpus stundu garumā, un esmu arī patīkami pārsteigts par publikas izturību un lielo atsaucību.”

Grāmatnīcās un citās tirdzniecības vietās joprojām pieejams Ingunas Baueres sarakstītais autobiogrāfiskais romāns “Jānis Lūsēns trešais”, kā arī dziesmu albums “Jānis Lūsēns. Dziesmas” ar visu laiku skaistākajām Jāņa Lūsēna melodijām jaunās aranžijās un izpildījumā.

“Jānis Lūsēns trešais”
“Jānis Lūsēns trešais” Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu