"Kasetes" un MNTHA piedāvā svaiga sintpopa devu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kasetes" un MNTHA
"Kasetes" un MNTHA Foto: kadrs no video

Dienas gaismu ieraudzījis grupas "Kasetes" un MNTHA (Marija Mickeviča) sapņainais elektronikas kopdarbs “Like You”, kura galvenais vēstījums ir būt patiesam pret sevi un atrast pareizo līdzsvaru starp to, ko saka sirds un prāts.

Indie sintpopa grupa "Kasetes" tika dibināta 2012. gadā Vaidavā. Kopš tā laika grupa (sastāvā Kārlis un Rūdolfs Zagorski, Oskars Tupuriņš un Jānis Liepiņš) piedalījusies dažādos projektos, tostarp filmas skaņu celiņa un remiksu veidošanā, un izlaiduši debijas albumu “Jaunā kārtība”. "Kasetes" iedvesmojušās no pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu popmūzikas savienojumā ar mūsdienīgiem indie ritmiem, veidojot nostalģisku un stilīgu skanējumu. Grupa patlaban strādā pie jaunā albuma izstrādes, ko paredzēts izdot šīs vasaras sākumā. 

"Kasetes" un MNTHA jau agrāk strādājuši pie kopīgiem skaņdarbiem, un saspēle vienmēr bijusi veiksmīga. Māksliniekus vieno gan mākslinieciskais skatījums, gan sintpopa estētika. Šī sinerģija vērojama arī noskaņas pilnajā mūzikas klipā, kuru filmēja Uģis Jansons un montēja Marija Mickeviča. 

Noskaties video.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu