Teātra un seriālu aktieris Dainis Grūbe vērs vaļā hotdogu ēstuvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

​Dailes teātra aktierim Dainim Grūbem, kurš redzams seriālos “Sarkanais mežs” un “Viss pa jaunam”, Pārdaugavā pieder savs uzņēmums “Kadagi”. Pēc sākotnējas neveiksmes to nolemts pārveidot par ēstuvi, kurā varēs mieloties ar desmaizēm.

“Sākumā gribējām, lai tas ir veikaliņš, kur tirgojam vietējo ražotāju produktus un gatavojam ēdienu no tā, kas mums ir veikala ledusskapī. Atsaucība no ražotāju puses nebija tāda, kādu bijām gaidījuši. Nācās uz laiku vērt ciet, bet tieši pirms tam pie mums ienāca tēvs ar dēlu kaut ko paēst. Puika paziņoja, ka grib hotdogu. Tā mums dzima ideja par hotdogu kafejnīcu. Būs deviņi līdz vienpadsmit hotdogu veidi ar dažādām pašu gatavotām gaļas desiņām,” sarunā ar žurnālu “Santa” atklāja Grūbe.

“Lieldienās vērsim “Kadagus” vaļā. Ceram mainīt cilvēku domas par hotdogu, ka tā ir tikai maize ar caurumu, kurā iespiests kečups un cīsiņš.

Mums viss būs no kvalitatīviem vietējiem produktiem, sestdienās plānojam brančus ar šampanieti.

Atvērsim “Kadagus” arī Rīgas centrā. Mums būs arī sava apģērbu līnija un džinsu līnija,” plāno aktieris.

Kā zināms, viņa sieva Marija plāno kļūt par diplomētu kosmetoloģi – abi audzina divas meitiņas un “purkšķinošu franču buldogu”.

Grūbe ir dzimis 1984. gada 28. februārī Madonā, mācījies Lazdonas pamatskolā, tad Madonas 2. vidusskolā. 2005. gadā iestājies Dailes teātra 9. studijā, kuru beidzis 2009. gadā, vienlaikus iegūstot Latvijas Kultūras akadēmijas humanitāro zinātņu bakalaura grādu mākslās. Dailes teātrī no 2010. gada. Izrādēs piedalās kopš 2007.gada.

Kinolomas

Pihto ("Nameja gredzens", rež. A.Grauba, 2018), Motjērs („Sapņu komanda 1935", rež. A.Grauba, 2012), Jaunietis (īsfilmā „Sonāte", rež., K.Kursiša, 2010), Zēns („Mērnieku laiki", rež. V.Brasla, 1991). 

TV

Gustavs (LNT seriālā „Mīli mani mūžam", rež. A.Zvirbulis, 2009).

Vadījis LNT šovu „Latvijas zelta talanti" (2012), piedalījies LNT raidījumos „Karaliskais anekdošu turnīrs" un „Karaliskais anekdošu turnīrs 2" (rež. N.Volmārs, 2011).

2008. un 2009. gadā piedalījies mūsdienu dejas meistarklasēs Francijā (Nicā).

Dejojis TDA „Vidzeme". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu