"Liepāja" no "Ventspils" pārvilina pussargu Fortešu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Amansiu Fortešs
Amansiu Fortešs Foto: FK Liepāja/Instagram

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas komanda "Liepāja" ar vasaru papildināsies ar Angolā dzimušo Portugāles pussargu Amansiu Fortešu, kurš iepriekš spēlēja citā pašmāju vienībā "Ventspils".

Vēl tikai pirmdien 28 gadus vecais futbolists paziņoja par "Ventspils" atstāšanu, abām pusēm vienojoties par sadarbības pārtraukšanu.

Savukārt trešdien "Liepāja" paziņoja, ka nolīgusi Fortešu, taču viņš komandai varēs pievienoties tikai vasarā, jo transfēru logs pašlaik ir aizvērts.

Šosezon Fortešs piedalījās visās četrās "Ventspils" spēlēs, gūstot vienus vārtus. Savukārt pagājušajā sezonā viņš jau sezonas ievadā guva smagu traumu un atgriezās laukumā vien oktobrī. Pērn deviņos mačos pussargs guva četrus vārtus.

Fortešs karjeras laikā pārstāvējis Portugāles, Moldovas, Bulgārijas, Angolas, Spānijas un Indonēzijas komandas. Viņam ir arī Portugāles pilsoņa pase.

"Liepāja" šosezon virslīgā guvusi sešus punktus četrās spēlēs, kas tai kopvērtējumā dod piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu