"Swedbank" POS terminālos iespējams norēķināties ar Ķīnas "UnionPay" kartēm

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

"Swedbank" POS terminālos ieviesta iespēja norēķināties ar Ķīnas maksājumu sistēmas "UnionPay" kartēm, aģentūrai LETA pavēstīja bankā.

"Pēdējo sešu gadu laikā Ķīnas tūristu skaits Latvijā ir palielinājies sešas reizes. Esam priecīgi, ka "UnionPay" karšu īpašniekiem, viesojoties Latvijā, būs iespēja norēķināties ar kartēm "Swedbank" POS termināļu tīklā, bet tirgotājiem tas ļaus apkalpot vēl plašāku klientu loku. Ar šo sadarbību "Swedbank" kļūst par pirmo banku Latvijā, kas sāk pieņemt Ķīnas "UnionPay" kartes bankas POS termināļu tīklā," sacīja bankas Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.

"UnionPay" ir Ķīnas banku karšu industrijas asociācija un lielākā maksājumu karšu organizācija pasaulē pēc izsniegto karšu skaita. Kopumā tā ir izsniegusi apmēram septiņus miljardus maksājumu karšu vairāk nekā 49 pasaules valstīs, tostarp teju 100 miljoni maksājumu karšu ir izsniegti ārpus kontinentālās Ķīnas.

Bankā arī atzīmēja, ka tirgotājiem papildu darbības nav jāveic, jo attiecīgā funkcija "Swedbank" POS termināļu tīklā aktivizēta automātiski.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu